Over Ons

Aan het eind van de vorige eeuw had niemand kunnen bedenken dat het ICT-landschap zo vaak en zo snel zou veranderen. Het staat geen moment stil. Op het moment dat je uit de schoolbanken komt, is je kennis al verouderd. Je moet voortdurend bij blijven leren om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Dat is precies wat wij altijd zijn blijven doen.

HFA – Een dienstverlenend bedrijf

Als automatiseerder moet je het leuk vinden om met systemen te werken, anders houd je het niet vol. En als ondernemer moet je het leuk vinden om met mensen te werken, anders houd je dat ook niet vol. Werken met mensen betekent voor ons: onze passie volgen door te werken voor mensen die hún passie volgen. Zo staan we altijd samen sterk!
HFA Services is een ICT dienstverlener die zich richt op het leveren van totaaloplossingen voor het MKB. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht voor een enkel specifieke wens.

De kracht van HFA Services komt voort uit een klein hecht en professioneel team.

Ons team bestaat uit Microsoft gecertificeerde personeel en beschikt over een brede algemene maar ook specialistische kennis op het gebied van ICT. Wij zijn flexibel ingesteld en denken graag met de klant mee voor een persoonlijke aanpak.

Denk hierbij aan het opzetten/configureren/onderhouden van netwerken, VoIP, security, online backup, Cloud diensten, Hosted Exchange, server oplossingen maar ook website ontwikkeling en leveren van hardware/software.

Ons doel is om jouw onderneming zo soepel mogelijk te laten verlopen op het gebied van ICT zodat jij jebezig kan houden met de primaire processen van jeonderneming.

Het oude automatiseren

Veel MKB’ers hebben een mannetje in dienst die de ICT er even bijdoet. Logisch, want voor een fulltime IT’er is er gewoonweg niet genoeg werk. ICT wordt echter met de dag ingewikkelder, en dan praten we niet alleen over interne netwerken, data back-ups en software pakketten, maar ook over internationale regelgeving op het gebied van databeheer in de cloud. Dit vergt vele, vele uren studie waar jouw medewerker geen tijd voor heeft en vele, vele uren praktijkervaring die jouw medewerker nooit zal krijgen.

Het nieuwe automatiseren

Als je nu een bedrijf aan het opzetten bent, dan heb je geluk. Je kan meteen de allernieuwste technologieën gebruiken. Dat scheelt je veel tijd en geld.

Als je al langer bezig bent, dan heb je een beetje pech. De wet van de remmende voorsprong treedt dan in actie. Al die systemen waar je kapitalen ingestoken hebt, zijn verouderd. Maar je personeel is ervoor opgeleid. En al je bedrijfsgegevens staan daarin opgeslagen. Toch wil je verder, nee, moet je verder. Door de globalisering en het Nieuwe Werken moet je je werknemers anders kunnen laten werken. In de cloud, bijvoorbeeld.

Maatwerk is onze visie

Geen twee bedrijven die bij ons aankloppen zijn hetzelfde. Sommige hebben nog heel veel oude systemen draaien, terwijl ze geen systeembeheerder meer hebben. Andere zijn heel voortvarend en willen het liefst gisteren al alles en iedereen naar de cloud gemigreerd hebben. Vanuit onze expertise kunnen wij het best beoordelen wat voor jou het beste traject is.

Onze werkwijze

Een vrijblijvend en verkennend gesprek is altijd mogelijk. Hierin bieden wij je zo transparant mogelijk inzicht in onze diensten en producten waar jij wat aan zou kunnen hebben, en wat hiervan het kostenplaatje wordt.

Heb je specifieke vragen? Wil je een offerte aanvragen? Neem gerust eens contact op!

HFA Services is de specialist voor het MKB en kan jouw organisatie helpen met alles op het gebied van ICT