Webdesign

Ik laat het mijn kleine neefje wel even doen! Dit hoorde je een jaar of vijf geleden nog wel eens. Ondernemers waren blij dat ze geld uit konden sparen bij het opzetten van hun website. Helaas: die tijd is voorgoed voorbij. Het maken van een goede website is een stuk ingewikkelder geworden door de komst van smartphones en tablets.

WAAROM RESPONSIVENESS ZO BELANGRIJK IS

We spreken van een responsive site wanneer het uiterlijk van de website zich aanpast aan het medium waarop het bekeken wordt. De bezoekers van je site hoeven dan niet voortdurend te pinchen en te zoomen als ze je site op hun telefoon bekijken.

Bij een respons design heb je voor elk toestel en elke computer:

• het beste overzicht van je site
• optimale leesbaarheid
• formulieren die makkelijk in te vullen en te versturen zijn
• aangepaste navigatie
• de snelste laadtijd van je site
• aangepaste kleuren en ontwerp

Zo houd je je bezoekers vast, en leid je ze op de juiste manier door je site.

DESIGN TELT MEE VOOR JE VINDBAARHEID IN DE ZOEKMACHINES

Google screent je website niet alleen op inhoud, maar ook op ontwerp. Als je site niet helemaal responsive is, dan krijg je strafpunten waardoor je in de Google zoekresultaten zakt. Zo belangrijk is goed webdesign tegenwoordig!

GOOGLE ANALYTICS

Met Google Analytics monitor je de performance van je site. Zo heb je altijd overzichten van de bezoekers van je site. Dit geeft je o.a. inzicht in de effecten van een nieuwsbrief, en het laat je zien waar je bezoekers vandaan komen.

En als er problemen zijn met je site, dan waarschuwt Google je via de allernieuwste Webmaster Tools!

WEBSHOPS OPZETTEN EN ONDERHOUDEN

Een webshop moet zo opgezet worden dat je bezoekers makkelijk een product op kunnen zoeken, en dat ze met een enkele klik op de knop kunnen betalen. En als ze je shop verlaten voordat ze afgerekend hebben, dan zorgen we ervoor dat de boodschappen in het mandje blijven liggen voor de volgende keer.

We zorgen voor een beveiligde betaalomgeving met iDeal, PayPal, Credit Card en andere mogelijkheden. Wel eens aan Bitcoins gedacht, bijvoorbeeld?

Natuurlijk kan je ons altijd mailen of bellen voor een gratis, vrijblijvend advies!

Heb je specifieke vragen? Wil je een offerte aanvragen? Neem gerust eens contact op!

HFA Services is de specialist voor het MKB en kan jouw organisatie helpen met alles op het gebied van ICT